Switch Story #14: Van manager in de media naar weddingplanner
naar webdeveloper met Amanda Timmer

De titel van deze aflevering zegt het al; Amanda Timmer heeft niet één, maar twee switches gemaakt. Deze enthousiaste jonge moeder met twee kindjes heeft eerst meer dan 10 jaar in de media en entertainment gewerkt. Zonder achtergrond in de trouwbranche werd ze een weddingplanner en werkte ze jaren met plezier aan haar weddingplanning business. Eerst parttime naast haar fulltime baan in de media, maar het werk werd teveel dus na een goede voorbereiding en overweging besloot ze haar goede baan op te zeggen om volledig voor het ondernemerschap te gaan. Hoe ze dit deed vertelt ze uitgebreid in dit interview.

Ook hoor je haar verhaal over hoe haar tweede switch tot stand komt waardoor ze nu samen met haar man samenwerkt in hun bedrijf Madoo. Madoo is gespecialiseerd in websites en webshops, een weer totaal andere branche dan de trouwbranche. Toch ontwikkelde Amanda een liefde voor het webdevelopment en vertelt ze hoe het voor haar en haar man werkt om samen in een bedrijf te werken.

Ben je nieuwsgierig naar Amanda haar verhaal? Luister dan snel naar het interview via de SoundCloud knop hieronder of via Spotify of de iTunes podcast app.

Wil je meer over Amanda en/of haar bedrijf Madoo weten? Kijk op haar website of volg haar via haar social media:

https://www.madoo.nl/

https://www.facebook.com/MadooInternetServices/
https://www.instagram.com/madoo_internet_services/
https://www.linkedin.com/in/amanda-timmer-griffioen-74535319/