Switch Story #07: 
Van Art Director tot Rouwexpert met Annemiek Dogan

Van jongs af aan wist Annemiek al heel goed wat zij wilde; Art Director worden en werken met grote internationaal bekende merken. Ze zorgde dat ze hiervoor een goede opleiding genoot en kreeg al vrij snel na haar afstuderen een baan bij een gerenommeerd marketing en content agency.

Ze was nu echt Art Director en maakte de creatieve campagnes van grote merken, precies wat ze wilde, toch? Maar ze was niet gelukkig. Dit was het toch niet. Op het moment dat haar werkgever haar een vast contract aanbood en ze een prachtige auto van de zaak mocht uitzoeken besloot ze dat dit niet voor haar was. Ze wilde meer vrijheid en besloot als zzp’er aan de slag te gaan.

Het leven als zzp’er ging haar goed af. Door haar opgebouwde reputatie lukte het vrij gemakkelijk om aan opdrachten te komen. Tot die ene enorm grote opdracht, de opdracht waar ze haar hart en ziel in had gestopt, maar waarbij het compleet misliep. De opdracht die echt voor het dieptepunt zorgde in haar ondernemerschap en waarbij al het vertrouwen in het goede in de mens was verdwenen.

Wat er precies gebeurde en hoe Annemiek vanuit dit dieptepunt weer een switch maakte en dus vanuit Art Director uiteindelijk een Rouwexpert werd, hoor je allemaal in dit openhartige interview. Luister snel via de Soundcloud knop hieronder of uiteraard via Spotify of iTunes!

Wil je meer over Annemiek of haar bedrijf Wheni.nl weten, volg haar dan via onderstaande social media kanalen: 

https://www.instagram.com/annemiekdogan/
https://www.instagram.com/wheni.nl/
https://www.linkedin.com/in/annemiekdogan/

Of neem een kijkje op haar websites:
https://wheni.nl/ 
https://www.annemiekdogan.com/