Switch Story #04:
Van jurist in toga tot merk & social media strateeg met Châu Nguyen

In deze aflevering van The Switch Stories Podcast hoor je een interview met Châu Nguyen, eigenaresse van Fresh Agency en op Instagram beter bekend als The Pink Suitcase. Een vrolijke, oprechte en enthousiaste vrouw waarmee ik een openhartig gesprek had over haar journey en haar liefde voor merken en social media. Vanuit haar planmatige achtergrond had ze al heel jong haar hele leven strak ingepland, maar niets van die plannen werden werkelijkheid en het bracht haar zoveel meer dan ze vooraf had kunnen bedenken.

Vanuit haar achtergrond in ondernemingsrecht, intellectuele eigendom en merkenrecht koos ze voor haar passie voor merken en werkte ze als brand & social media manager voor een van de grootste merken in de bouwsector. Ze miste alleen echt de vrijheid, waardoor ze besloot haar baan op te zeggen en haar eigen agency te starten in merk & social media strategie. Hoe heeft ze dit precies gedaan? Hoe reageerde haar man en familie? Wat heeft ze gedaan om deze droom werkelijkheid te laten worden? En wat heeft haar online zichtbaarheid haar gebracht? Wat zijn haar tips om gemakkelijker keuzes maken? 

Luister nu snel naar Châu haar switch story via Spotify, iTunes of uiteraard kun je ‘m ook hieronder via Soundcloud luisteren.

Wil je meer over Châu weten?
Volg haar op Instagram via https://www.instagram.com/thepinksuitcase/ 
Of via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/chaunguyen86/ 

Of neem een kijkje op haar website: http://freshagency.co/ 
Of volg Fresh Agency via Instagram: https://www.instagram.com/fresh_agency_nl/