Switch Story #19: Van Recruitmentspecialist
naar Career Coach met Dorette Vonk

Het interview dat ik vandaag met je wil delen is met Dorette Vonk van Buro Vonkeling. Dorette wil het liefst altijd een paar stappen verder zijn daar waar ze momenteel is. Na diverse verschillende functies bij verschillende werkgevers komt ze in de recruitment terecht, waar ze echt haar passie vindt en wat helemaal bij haar past. Haar werksituatie liet het alleen niet toe om in haar volle potentie te functioneren. In combinatie met 2 jonge kindjes en zeer weinig slaap raakte ze overbelast. Daarbij had ze echt de wens om ooit te gaan coachen, dus werd het tijd om knopen door te hakken, te stoppen met haar baan en er meer te zijn voor haar kindjes. Alleen voelde het maken van deze keuze in eerste instantie heel erg als falen; falen in het hebben van carrière in combinatie met het moederschap.

Terwijl ze hier aan terugdenkt en erover vertelt raakt het haar nog steeds erg diep. Ze is er heel open en eerlijk over en vertelt ook over haar ervaringen binnen het ondernemerschap. Dorette heeft prachtige stappen gezet als Career Coach en heeft ook een zeer uitgebreid online programma gemaakt. Ze is alleen nog niet daar waar ze het allerliefste had willen zijn in haar ondernemerschap; dat ze ze een deels passief inkomen uit het online ondernemerschap zou halen. Ze blijft echter stappen zetten en volgt haar gevoel. Een verhaal waar wellicht meer moeders en ondernemers zich in zullen herkennen.

Wil je hier mee over weten? Luister dan snel naar dit interview via de SoundCloud knop hieronder, via Spotify of via de iTunes podcast app.

Wil je meer over Dorette en/of haar bedrijf weten? Kijk dan op haar website of connect met haar via LinkedIn:

https://www.burovonkeling.nl/

https://www.linkedin.com/in/dorettevonk/