Switch Story #18: Van orthopedagoog naar
praktijk voor spirituele groei met Fenna Bolkestein

In deze aflevering interview ik Fenna Bolkestein, eigenaresse van Praktijk Tala. Een praktijk voor persoonlijke en spirituele groei. Voordat Fenna haar praktijk begon had zij een goede baan als gedragsdeskundige in de zorg met een goed salaris en perfecte werktijden in combinatie met haar 3 kinderen, maar er kwam een moment dat zij voelde dat haar meer te doen stond op deze wereld dan in haar veilige omgeving van haar vaste baan te blijven. Ondanks dat ze nog niet precies wist wat haar nu te doen stond, wist ze wel dat ze eerst het hoofdstuk van haar baan mocht afsluiten, dus ze nam ontslag.

Dit is natuurlijk niet over een nacht ijs gegaan, maar in alles wat Fenna doet vertrouwt ze volledig op haar gevoel. Vanuit haar achtergrond als orthopedagoog begon ze haar praktijk met het helpen van kinderen met gedrags- en faalangst problemen. Na een jaar kwam ze erachter dat ze toch liever met de moeders van die kinderen oftewel vrouwen wilde werken, dus besloot ze weer een switch te maken. Het maakte haar niet uit wat anderen ervan zouden vinden, maar ze wist dat haar dit nú te doen stond. Hoe ze dit doet en welke tips ze voor jou als luisteraar heeft deelt ze volledig vanuit haar hart in dit interview.

Luister dit interview via de SoundCloud knop hieronder, via Spotify of via de iTunes Podcast app.

Wil je meer over Fenna en/of haar bedrijf weten kun je een kijkje nemen op haar website of haar volgen en met haar connecten via social media:

https://www.praktijktala.nl/

https://www.instagram.com/fenna.praktijktala
https://www.facebook.com/praktijktala
https://www.linkedin.com/in/%F0%9F%8C%B8fenna-bolkestein-praktijk-tala-%F0%9F%8C%B8-658b3b73/