Switch Story #11:
Van verpleegkundige naar dé Angstexpert met Joke Straathof

In dit interview een mooi gesprek met Joke Straathof, dé Angstexpert van Nederland. Joke is een mooie en openhartige vrouw. Jarenlang werkte ze als verpleegkundige en kwam ze in aanraking met mensen die allerlei angsten en beperkende overtuigingen hadden. Joke houdt van persoonlijke ontwikkeling en heeft zich in de loop der jaren op allerlei gebieden bijgeschoold. Van alternatieve geneeswijzen zoals Reiki tot Kinesiologie, maar zo’n 4 jaar geleden kwam ze in contact met Hypnotherapie en daar is haar hart echt harder van gaan kloppen. Door middel van Hypnotherapie helpt Joke inmiddels vele mensen van allerlei angsten af. Van hoogtevrees tot angst voor overgeven. Ze vertelt welke mogelijkheden er zijn door middel van het contact met je onderbewustzijn.

Joke deelt ook openhartig haar journey in het ondernemerschap.Waar ze ooit begon tot waar ze nu staat en welke stappen ze daarin heeft gezet. Joke werkte namelijk ook een lange tijd als zzp’er in de zorg. Hoe heeft ze haar financiële zekerheid van werken in zorg kunnen opgeven en wat heeft ze gedaan om dé Angstexpert van Nederland te worden? Je hoort het allemaal in dit interview! Luister snel via de Soundcloud knop hieronder of via Spotify of de iTunes Podcast App.

Wil je meer over Joke en/of haar bedrijf weten of heb jij angsten waar je vanaf wil? Neem dan contact op met Joke en/of kijk op haar website en haar social media: 

https://deangstexpert.nl/

https://www.facebook.com/DeAngstexpert/
https://www.instagram.com/deangstexpert/
https://www.linkedin.com/in/jokestraathof/