Switch Story #16: Van liefde voor vastgoed
tot multi-passionate ondernemer met Merle Mudde

In dit interview ga ik in gesprek met Merle Mudde, multi-passionate ondernemer. Merle noemt zich een multi-passionate ondernemer, omdat zij over meerdere dingen gepassioneerd is en hiermee ook ondernemingen heeft opgezet. Vanuit een achtergrond in het vastgoed ontstond haar eerste bedrijf; Holland Homestay. In meerdere steden in Nederland verhuurt Holland Homestay studentenkamers bij mensen thuis.

Door het snelle en grote succes van Holland Homestay kwam Merle in contact met andere ondernemers die van haar wilden leren. Zo onstond haar onderneming in business coaching. Ze ontdekte het projectmanagement systeem Trello, waar ze helemaal weg van is en waarmee ze overzicht houdt. Door dit tijdens haar business coaching te gebruiken ontstond het idee om een online programma te maken, waarin ondernemers leren om d.m.v. Trello overzicht en rust te creëren.

Verder gelooft Merle in ondernemen vanuit jouw verhaal. Haar verhaal was zij door een ernstigere vorm van PMS elke maand in haar bed lag. Dit zorgde ervoor dat ze alles hieromtrent is gaan uitzoeken waardoor ze nu ook andere vrouwen empowert om te ondernemen vanuit hun cyclus en zo is business nummer 3 ontstaan.

Voor het geval je denkt dat ze bijna overspannen raakt van de vele verschillende dingen waar ze mee bezig is; dit is totaal niet het geval! Merle is namelijk vorig jaar moeder geworden van een zoontje en vindt het heel belangrijk veel bij hem te zijn. Daardoor werkt ze ook maar 2 dagen per week. Hoe ze dit allemaal doet? Door multi-focus! En daarover vertelt ze in dit interview!

Ben je nieuwsgierig? Luister dan snel via de Soundcloud knop hieronder. Uiteraard is dit interview ook te beluisteren via Spotify & de iTunes podcast app.

Wil je meer over Merle en haar bedrijven weten? Neem een kijkje op haar websites en volg haar op social media:

https://merlemudde.com/
https://hollandhomestay.com/
https://womenfundamentals.nl/

https://www.instagram.com/merlemudde/
https://www.instagram.com/tribe_of_multipassionates/
https://www.instagram.com/women_fundamentals/

https://www.linkedin.com/in/merlemudde/

https://www.facebook.com/businesscoachmerle/
https://www.facebook.com/hollandhomestay/