Switch Story #17: Van jarenlange depressies
naar haar mooiste leven met Rintske Bosma

In dit interview ga ik in gesprek met Rintske Bosma. Ze runt twee bedrijven en een stichting; RinTske Advies & Training, Cupbliss en de Cupbliss Safehouse Foundation. Deze prachtige vrouw leeft momenteel haar mooiste leven; ze woont in een prachtig huis, is helemaal gelukkig met haar zoon en heeft een mooie missie met haar ondernemingen. Met Cupbliss verkoopt ze namelijk vrolijk gekleurde kartonnen koffiebekertjes aan bedrijven met teksten zoals ‘You’re the best’, ‘You can do this’ en ‘Enjoy your day’. 50% van haar winst gaat naar goede doelen.

Dit klinkt allemaal heel mooi, maar tot 8 jaar geleden was haar leven nog totaal anders. Zij was toen namelijk al 25 jaar depressief en leidde een leven vol angst en zonder vertrouwen. Dit werd op een gegeven moment zo erg dat zij een einde aan haar leven wilde maken. Ze was toen een moeder van een zoontje van 4 jaar met een goede baan in het bedrijfsleven.

Wat er toen gebeurde waardoor Rintske dé switch naar haar mooiste leven maakte vertelt ze uitgebreid in dit openhartige gesprek.

Luister snel via de Soundcloud knop hieronder, via Spotify of via de iTunes podcast app.

Wil je meer over Rintske, haar bedrijven en stichting weten? Kijk dan op haar websites of volg haar op social media.

https://www.rintske.nl/
https://www.cupbliss.com/
https://www.cupbliss.com/cupbliss-safehouse-foundation

https://www.instagram.com/rintske_artofbliss/
https://www.instagram.com/cupbliss/

https://www.linkedin.com/in/rintske-bosma-aa78071/