Switch Story #12:
Van Secretaresse naar Mailbox Master met Vivianne Kroone

In deze aflevering interview ik Vivianne Kroone van Mailbox Master. Vivianne vertelt heel openhartig en uitgebreid over haar weg van het onzekere meisje dat op school niet wist wat ze precies wilde gaan doen in haar vervolgopleiding naar de vrouw die ze nu is en die vindt dat ze het leukste werk van de wereld heeft in het geven van trainingen bij bedrijven over het efficient en productief omgaan met hun mailbox.

Uiteraard is dit niet van de een op de andere dag zo ontstaan. Vanuit haar eigen frustratie als secretaresse, die meerdere mailboxen van managers waar ze voor werkte moest beheren, is ze alles gaan uitzoeken en heeft ze zich bijgeschoold om zo efficient en productief om te gaan met mailboxen. Ze heeft binnen haar carrière ook vele kansen gekregen om zich verder te ontwikkelen, ook in het geven van trainingen waar ze achter kwam dat ze dat zo leuk vond. Ze had het dus ook goed voor elkaar, maar toch wilde ze meer en zo kwam er opeens een kans op haar pad waardoor ze besloot zich in te schrijven bij de KvK.

Dit betekende alleen niet dat ze gelijk haar baan in loondienst heeft opgezegd en fulltime is gaan ondernemen. Vivianne komt overigens wel uit een ondernemersgezin, maar door alles wat ze daarin heeft ervaren, heeft ze heel weloverwogen haar stappen gezet. Toch is het binnen het ondernemerschap echt niet allemaal even gemakkelijk geweest voor haar, want het lukte in eerste instantie niet om haar bedrijf echt van de grond te krijgen en klanten binnen te halen. Ze vertelt uitgebreid over hoe ze dit heeft aangepakt en wat haar door deze lastige periode heen heeft gesleept.

Luister dus snel naar deze podcast aflevering, waarin Vivianne veel waardevolle lessen deelt!
Je kunt de aflevering via de Soundcloud knop hieronder beluisteren of via Spotify of de iTunes Podcast app. Ik wens je veel luisterplezier!

Wil je meer over Vivianne en/of haar bedrijf weten? Kijk op haar website of volg jaar op haar social media kanalen:

https://mailboxmaster.nl/

https://www.facebook.com/viviannekroone
https://www.instagram.com/viviannekroone/
https://www.linkedin.com/in/viviannekroone/